WinDIGI SOFTWARE

De PC- applicatie van DIGI is een softwareprogramma gebaseerd op Windows en is modulair opgebouwd.

Dit betekent dat u zelf uw optionele modules kunt kiezen voor uw bedrijfsvoering.

Hiermee stelt u een pakket samen, dat precies op uw wensen aansluit.

Bij de ontwikkeling van WinDIGI  Software  is gebruik gemaakt van jarenlange ervaring op het gebied van wegen, afrekenen, etiketteren, inpakken en automatiseren.

De basisuitvoering van de software is een zogenaamd Standalone versie.

Hierbij wordt ervan uitgegaan, dat er slechts op een PC gewerkt wordt, waarop alle handelingen te verrichten zijn.

Aan de PC kunnen alle DIGI weegschalen en kassa’s gekoppeld worden, dit kan direct of door middel van een VPN verbinding via het internet.

De basisuitvoering van het pakket bevat een filiaalmodule, zodat u vanaf uw kantoor of privé-adres uw bedrijf kunt aansturen.

U bent met de basisuitvoering van WinDIGI in staat om artikelen te beheren en prijs- en reclame aanpassingen via de PC te maken.

Het beschikken over managementinformatie is voor een goede bedrijfsvoering onontbeerlijk.

WinDIGI geeft u een nauwkeurige analyse van de verkoopgegevens. U bepaalt zelf hoe u over die informatie wilt beschikken.

Modulair

WinDIGI is een Modulair opgebouwd pakket en groeit stapsgewijs mee met uw bedrijf, van een basis versie naar een netwerk of Multi-filiaal versie, met of zonder gespecialiseerde modules.

Voor elk winkelconcept is er een versie welke u een maximaal rendement garandeert. Op uw vraag zal uw account manager u de best passende versie en modules voorstellen.

 

Toonbank Prijskaartjes

WinDIGI kan prijskaartjes afdrukken van gewijzigde artikelen, de geselecteerde of alle artikelen. Dit op basis van een vaste of vrij te definieerbare lay-out. Wijzig uw prijzen, genereer reclame en laat de WinDIGI zelf duidelijke prijskaartjes printen. Ook is het mogelijk om Elektronische Prijskaarten aan te sturen vanuit WinDIGI

Reclame beheer

WinDIGI ondersteunt volledig het uitgebreide DIGI weegschaal reclamebeheer:

 • Gratis artikel
 • Volume korting: vanaf 500g -5% (in bedrag of in procent)
 • Vaste korting: 500g + 100g gratis (in gewicht of in procent)
 • Vaste deel korting: 4 + 1 gratis (ook voor gewogen artikelen)
 • Punten reclame: vanaf 250g; 2 punten per 100g
 • Totaal prijs korting (bedrag of gewicht)
 • Vaste reclame prijs
 • Collis (met vaste of procentuele korting)

Alle reclames kunnen gecombineerd worden in meerdere niveau’s

 • Weekreclame
 • Dag v/d week
 • Hoeveelheidreclame
 • Happy-Hour
 • Personeelsreclame
 • Etc…..

 

Uitgebreide rapportage

WinDIGI beschikt over een uitgebreide rapportering waarbij u dag, week, maand en periode overzichten kan genereren op winkel, afdeling, plu of op uur, verkoper en BTW niveau. Naast deze omzet rapportering vindt u de financiële rapportering over de betaalmiddelen, CCD,etc.. Via de detail controle krijgt u een overzicht van alle geregistreerde kassabonnen of kan u de nodige foutbonnen corrigeren

Product informatie

Productkennis is een moeilijke opdracht geworden voor uw personeel. WinDIGI ondersteunt dan ook de uitgebreide weegschaal functionaliteit voor product informatie. Via een flexibele bibliotheek kunnen er teksten, afbeeldingen of andere Multi-media informatie gekoppeld worden aan de artikels, welke op vraag van de klant eenvoudig en duidelijk op het scherm van de PC weegschaal opgevraagd kunnen worden.

Multi-media

WinDIGI maakt het beheer van de Multi-media bibliotheken op de weegschaal zeer eenvoudig. WinDIGI zal de door u geselecteerde foto’s en video’s correct converteren en doorzenden naar de desbetreffende weegschaal. Het onderhouden van foto’s en video’s op de weegschaal wordt hierdoor kinderspel.

 

Klanten spaarsysteem

Deze Digi module laat u toe uw klanten te fideliseren via een punten/bonus-coupon systeem. U bepaalt de acties waarbij de klant punten kan sparen, de weegschaal zal deze automatisch toepassen, en de klant ontvangt een –bij u te besteden-bonus-coupon nadat het vastgestelde puntentotaal bereikt werd. Dit systeem werkt volledig automatisch in een single-filiaal of multi filiaal versie, waarbij u een uitgebreide rapportering krijgt over het koopgedrag van uw klanten, zodat u de nodige acties hierop kan afstemmen.

 

Traceerbaarheid module

WinDIGI heeft een uitgebreide traceerbaarheids module met volledige weegschaal integratie- welke naast het onderhoud van de standaard bibliotheken (landen,slachthuizen, uitsnijderij, categorieën, soorten,etc..) ook de ontvangst van goederen automatiseert, waarbij per leverancier bepaald wordt hoe deze ontvangst van goederen dient te gebeuren. Ook eigen samengestelde loten worden volledig opgevolgd. Een uitgebreid inkomend en uitgaand register wordt automatisch opgebouwd.

Bestel module

Deze module kan de op de weegschaal ingegeven bestellingen binnen lezen, en de nodige voorbereidingslijsten afdrukken. Na productie kan men via de software de prijzen en hoeveelheden eventueel nog aanpassen, waarna de bestelling terug naar de weegschaal wordt gezonden voor afhaling door de klant.

Multi-Filiaal module

WinDIGI is zeer sterk in het beheer van Multi-filiaal ketens met of zonder direct afrekenpunt op de weegschalen. De communicatie naar de filialen kan gaan via het bedrijfsnetwerk of via een VPN connectie welke door WinDIGI ondersteund wordt. De communicaties met de verschillende filialen gebeurt volledig automatisch via onmiddellijk communicatie of via de dag afsluiting. De dag afsluiting zal de klaarstaande aanpassingen op datum verzenden, de omzetten binnenhalen en deze wissen in de weegschaal. Nadien worden de nodige rapporten gegenereerd en/of eventuele export van omzetten gedaan. Voor filiaal bedrijven met afrekening op de weegschaal is een zeer hoog niveau van beveiliging voorzien: CCD (Cash & Credit Declaration), weegschaal blokkering, geldschuif ingaven, uitgebreide financiële rapportering,etc..

Facturatie module

WinDIGI  voorziet in een uitgebreide ondersteuning voor facturatie(met leveringsbonnen, terugname-bonnen, facturen en credit-nota’s) alsook de opvolging van de betalingen. De integratie met de weegschalen staat uiteraard centraal. De facturatie geschiedt op basis van de gedefinieerde prijslijsten en prijsafspraken per klant of klantgroep. Koppeling met externe boekhoudpakketten kunnen voorzien worden.

 

 

 

 

Im/export

WinDIGI heeft een uitgebreide import/export functie, waarbij de integratie met andere applicaties eenvoudig kan bewerkstelligd worden

Andere functies

 • Multi-language (per filiaal de taal bepalen)
 • Flexkeys: betaalmiddelen met vrije parameter definitie
 • Uitgebreide kasopmaak en controle module
 • Functie en rechtenbeheer
 • Verkopers per filiaal groepering
 • Aan/afmelding van verkopers

Digi driver

Voor klanten met een eigen back-office applicatie biedt de DigiDriver de oplossing. Deze zeer performante Driver ondersteunt via communicatie de meeste functies van het uitgebreide DIGI weegschaal programma. Voor de back-office is er een standaard in/out formaat gedefinieerd, zodat een integratie zonder problemen verloopt, eenmaal gekoppeld met één DIGI toestel kan de applicatie (via de DigiDriver) koppelen met alle DIGI weegschalen. Via de nodige rand-applicaties kan de Digi Driver zorgen voor conversies,etc…

 

 

Digi beschikt over meerdere software pakketten, de functionaliteiten hierboven beschreven zijn een optelling van beide pakketten. Bespreek uw wensen met de account manager voor de juiste modules en functies.