SM - 6000 DP    

 
 

Digi Nederland heeft met trots de nieuwe SM-6000 DP weegschaalserie geïntroduceerd, een toonbeeld van innovatie en verfijnd ontwerp.

Ontwerp:

Op uw toonbank schittert nu een moderne parel: de DIGI SM-6000 DP. Deze revolutionaire weegschaal combineert een strak design met geavanceerde technologieën, wat resulteert in een snelle en efficiënte bediening. Het verticaal geplaatste display biedt een ongekend hoog kleurencontrast, waardoor uw reclameboodschappen nog helderder overkomen bij uw klanten.

 

Gebruiksvriendelijkheid:

Het bedieningspaneel is overzichtelijk gestructureerd en moeiteloos te gebruiken. Met de swipe-technologie maakt u optimaal gebruik van het touchscreen, terwijl de verticale positionering van het scherm zorgt voor een nauwere interactie met uw klanten.

 

Efficiëntie: 

De SM-6000 DP is uitgerust met twee ingebouwde printers: één voor het afdrukken van kassabonnen en de andere voor het verstrekken van productinformatie zoals ingrediënten, bereidingswijze en voedingswaarden. Hiermee voorziet u uw klanten van alle benodigde informatie in één keer.

 

Duurzaamheid: 

In lijn met de '80PLUS silver credential', is de SM-6000 DP ontworpen om elektriciteit te besparen tijdens gebruik, waardoor het een groen alternatief is voor uw bedrijfsvoering.

 

Prijs: 
En nu vraagt u zich wellicht af: wat is de prijs? Laat u verrassen!