Etiketten

DIGI's originele linerless etiketten zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van de volledige functionaliteit van onze etikettenprinters. De papieren liners die vroeger gebruikelijk waren bij het afdrukken van etiketten zijn dus niet meer nodig. Niet alleen is er geen afval van de liners, de lengte van het etiket wordt ook automatisch aangepast aan de vereiste hoeveelheid informatie op het etiket, waardoor de etiketgrootte tot een minimum wordt beperkt. Linerless etiketten verminderen dus de milieu-impact van linerafval en maken etikettering goedkoper en effici├źnter.
 

Een bijdrage leveren aan zero-waste en een lagere CO2-voetafdruk

Als bedrijf ben je dankzijn de DIGI-linerless techniek een stap dichter bij 'zero-waste'. Omdat de linerless etiketten geen aneembare achterzijde hebben zoals gewone etiketten hebben we wereldwijd een besparing gedaan van maar liefst 13 x rond de wereld! Linerless is dus niet enkel goed voor uw bedrijf, maar ook voor de planeet!
 
 
 

Voordelen van het verwijderen van de beschermstrook

Aangezien deze etiketten geen beschermstroken gebruiken, produceren ze ook geen beschermstrookafval. Door de beschermstrook te verbannen, zijn er ook meer etiketten op een rol van een bepaalde diameter aanwezig en haalt u als gebruiker dus meer etiketten uit iedere rol. Etiketrollen moeten hierdoor tot de helft minder vervangen worden waardoor ook de downtime wordt verminderd en de productiviteit drastisch toeneemt. Niet alleen het vervangen van de etiketrol wordt minder frequent, maar ook de kosten voor etiketaankoop en -opslag verminderen desgevolg.