Controle weegschalen

 


Ontdek de DIGI DS 673 - Nauwkeurige Weegresultaten

Bij DIGI begrijpen we het belang van precisie en betrouwbaarheid in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom presenteren wij met trots de DIGI DS 673, een geavanceerde weegschaal die ontworpen is om aan al uw professionele weegbehoeften te voldoen.

Waarom Kiezen voor de DIGI DS 673?

RVS Oplegplateau Onze weegschaal is voorzien van een roestvrijstalen oplegplateau, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Perfect voor omgevingen waar hygiëne cruciaal is.

Duurzame ABS Behuizing De ABS behuizing zorgt voor een robuuste en langdurige bescherming van de weegschaal, ideaal voor dagelijks intensief gebruik.

Spatwaterdicht (IP65) De DIGI DS 673 is spatwaterdicht volgens de IP65-norm, wat betekent dat hij bestand is tegen vochtige omstandigheden. U kunt erop vertrouwen dat uw weegschaal beschermd is tegen spatwater en stof.

Hoog Contrast LCD Display Het hoog contrast LCD display zorgt voor duidelijke en makkelijk leesbare resultaten, zelfs in slecht verlichte omgevingen. Geen geknoei meer met aflezen – u krijgt direct de juiste informatie.

Tarra Functie Met de handige tarra functie kunt u eenvoudig het gewicht van een container aftrekken, zodat u alleen het netto gewicht van uw product weegt. Efficiëntie en gemak in één druk op de knop.

Stabiele en Snelle Weging Dankzij de stabiele en snelle weegfunctie krijgt u direct nauwkeurige resultaten, waardoor uw werkproces nog soepeler verloopt.

220V en Oplaadbare Accu (Optie) De weegschaal werkt op 220 volt, maar kan ook optioneel worden uitgerust met een oplaadbare accu. Flexibiliteit waar en wanneer u die nodig heeft.

Specificaties

 • Weegvermogen:
  • 0,6/1,5 kg (e=0,2/0,5gr) niet ijkwaardig
  • 3/6 kg (e=1/2gr)
  • 6/15 kg (e=2/5gr)
  • 15/30 kg (e=5/10gr)
 • Afmetingen Machine (BxDxH): 250mm x 290mm x 130mm
 • RVS Plateau (BxD): 245mm x 199mm
 • Voltage: 220V of oplaadbare accu (optie)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ontdek de DIGI DS 673 SS - Nauwkeurig en Duurzaam Wegen

Bij DIGI zijn we toegewijd aan het leveren van weegoplossingen die aan de hoogste eisen van precisie en betrouwbaarheid voldoen. De DIGI DS 673 SS is de perfecte weegschaal voor professionele omgevingen die robuustheid en nauwkeurigheid vereisen.

Voordelen van de DIGI DS 673 SS

RVS Oplegplateau De DIGI DS 673 SS is uitgerust met een roestvrijstalen oplegplateau dat zorgt voor een duurzame, hygiënische en gemakkelijk te reinigen weegoppervlakte. Ideaal voor veeleisende omgevingen waar hygiëne essentieel is.

RVS Behuizing De stevige roestvrijstalen behuizing biedt maximale bescherming en duurzaamheid. Deze weegschaal is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden en intensief dagelijks gebruik.

Spatwaterdicht (IP68) Dankzij de IP68-classificatie is de DIGI DS 673 SS volledig spatwaterdicht en stofdicht. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in vochtige en stoffige omgevingen, waar betrouwbaarheid en duurzaamheid cruciaal zijn.

Hoog Contrast LCD Display Het hoog contrast LCD display zorgt voor heldere, duidelijke en eenvoudig af te lezen resultaten, zelfs in slecht verlichte ruimtes. Dit verhoogt de efficiëntie en vermindert de kans op afleesfouten.

Tarra Functie Met de tarra functie kunt u snel en nauwkeurig het gewicht van een container aftrekken, zodat u altijd het exacte netto gewicht van uw producten meet. Dit maakt het wegen efficiënter en nauwkeuriger.

Stabiele en Snelle Weging Ervaar directe en precieze weegresultaten dankzij de stabiele en snelle weegfunctie van de DIGI DS 673 SS. Geen wachttijden meer, alleen betrouwbare resultaten op het moment dat u ze nodig heeft.

220V en Oplaadbare Accu (Optie) De weegschaal werkt op 220 volt, maar kan ook worden uitgerust met een oplaadbare accu voor extra flexibiliteit. Gebruik de weegschaal overal, ongeacht of er een stroombron in de buurt is.

Specificaties

 • Weegvermogen:
  • 3/6 kg (e=1/2gr)
  • 6/15 kg (e=2/5gr)
  • 15/30 kg (e=5/10gr)
 • Afmetingen Machine (BxDxH): 250mm x 290mm x 130mm
 • RVS Plateau (BxD): 245mm x 199mm
 • Voltage: 220V of oplaadbare accu (optie)

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Ontdek de DIGI DS 708

Bij DIGI  begrijpen we het belang van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom introduceren wij de DIGI DS 708, een veelzijdige en gebruiksvriendelijke weegschaal die perfect is voor diverse professionele toepassingen.

Voordelen van de DIGI DS 708

ABS Behuizing De DIGI DS 708 is uitgerust met een stevige ABS behuizing, die zorgt voor duurzaamheid en langdurige bescherming tegen dagelijkse slijtage. Ideaal voor intensief gebruik in verschillende werkomgevingen.

LED Display Het heldere LED display biedt duidelijke en gemakkelijk af te lezen weegresultaten, zelfs in slecht verlichte omgevingen. Dit verhoogt de efficiëntie en vermindert de kans op afleesfouten.

Batterijspanningsindicator Met de handige batterijspanningsindicator kunt u eenvoudig het batterijniveau controleren, zodat u nooit onverwachts zonder stroom komt te zitten. Dit zorgt voor een betrouwbare werking gedurende de hele dag.

Tarra Functie De tarra functie maakt het mogelijk om snel en nauwkeurig het gewicht van een container af te trekken, zodat u alleen het netto gewicht van uw product meet. Dit verhoogt de nauwkeurigheid en efficiëntie van uw weegprocessen.

Auto Off Functie De auto off functie bespaart energie door de weegschaal automatisch uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is. Dit verlengt de levensduur van de batterij en vermindert de noodzaak van frequente batterijenwissels.

220V en Accu (Optie) De weegschaal werkt op 220 volt, maar kan ook optioneel worden uitgerust met batterijen (6x1,5V) voor extra flexibiliteit. Gebruik de weegschaal overal, ongeacht of er een stroombron in de buurt is.

Specificaties

 • Weegvermogen: 6/15 kg (e=2/5gr)
 • Afmetingen Machine (BxDxH): 300mm x 299mm x 127mm
 • Plateau Afmeting (BxD): 293mm x 200mm
 • Voltage: 220V of batterij (6x1,5V)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ontdek de DS-167 - Robuuste en Nauwkeurige Weegoplossing

Bij DIGI weten we hoe belangrijk nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom introduceren wij de DS-167, een veelzijdige en robuuste weegschaal die aan al uw professionele behoeften voldoet.

Voordelen van de DS-167

LCD Display met Backlight De DS-167 is uitgerust met een helder LCD display met backlight, waardoor de weegresultaten altijd duidelijk en gemakkelijk af te lezen zijn, zelfs in slecht verlichte omgevingen. Dit verhoogt de efficiëntie en voorkomt afleesfouten.

IP-67 Bescherming De weegschaal is ontworpen met een IP-67 beschermingsklasse, wat betekent dat hij volledig stofdicht is en beschermd tegen tijdelijke onderdompeling in water. Dit maakt de DS-167 ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen waar hygiëne en bescherming tegen vocht cruciaal zijn.

DC 9V of Oplaadbare Batterij De DS-167 werkt op DC 9V of kan worden gebruikt met een oplaadbare batterij, waardoor u maximale flexibiliteit en mobiliteit hebt. Of u nu op een vaste locatie werkt of onderweg bent, deze weegschaal biedt altijd betrouwbare prestaties.

Specificaties

 • Weegvermogen:
  • 6 kg (e=1/2gr)
  • 15 kg (e=2/5gr)
  • 30 kg (e=5/10gr)
 • Afmetingen Machine (BxDxH): 341mm x 285mm x 112mm
 • Plateau Afmeting (BxD): 341mm x 285mm

 

MEER WETEN NEEM CONTACT OP MET UW VERTEGENWOORDIGER OF STUUR EEN E-MAIL

Datum aanpassing

21-06-2024 18:47

Deze website wordt u aangeboden door Heuswaar BV, dealer van   DIGI NEDERLAND