SM - 6000 DP 15 INCH


Digi Nederland heeft met trots de nieuwe SM-6000 DP weegschaalserie geïntroduceerd, een toonbeeld van innovatie en verfijnd ontwerp.

 

Ontwerp: 

Op uw toonbank schittert nu een moderne parel: de DIGI SM-6000 DP. Deze revolutionaire weegschaal combineert een strak design met geavanceerde technologieën, wat resulteert in een snelle en efficiënte bediening. Het verticaal geplaatste display biedt een ongekend hoog kleurencontrast, waardoor uw reclameboodschappen nog helderder overkomen bij uw klanten.

 

Gebruiksvriendelijkheid: 

Het bedieningspaneel is overzichtelijk gestructureerd en moeiteloos te gebruiken. Met de swipe-technologie maakt u optimaal gebruik van het touchscreen, terwijl de verticale positionering van het scherm zorgt voor een nauwere interactie met uw klanten.

 

Efficiëntie: 

De SM-6000 DP is uitgerust met twee ingebouwde printers: één voor het afdrukken van kassabonnen en de andere voor het verstrekken van productinformatie zoals ingrediënten, bereidingswijze en voedingswaarden. Hiermee voorziet u uw klanten van alle benodigde informatie in één keer.

 

Innovatie: 

Voor extra gebruiksgemak en een duidelijke reclameboodschap bieden wij ook de SM-6000 DP winkelweegschalen met extra grote 15 inch schermen aan, zowel aan de voor- als achterzijde. Deze schermen zijn gemaakt voor een optimale presentatie van uw producten en reclame-uitingen. Bovendien zijn ze draadloos koppelbaar met onze DIGI elektronische prijskaartjes, waardoor uw prijsinformatie altijd up-to-date is. Het anti-kleef materiaal van de schermen zorgt ervoor dat labels niet blijven kleven, waardoor uw presentatie altijd netjes blijft.

 

Duurzaamheid: 

In lijn met de '80PLUS silver credential', is de SM-6000 DP ontworpen om elektriciteit te besparen tijdens gebruik, waardoor het een groen alternatief is voor uw bedrijfsvoering.

 

  SM 6000 DP 15 INCH KLANT ZIJDE                                  SM 6000 DP  8 INCH VERKOPER ZIJDE
 
 
  SM 6000 DP  15 INCH KLANT ZIJDE                                 SM 6000 DP 15 INCH VERKOPER ZIJDE
 
 
 
 SM 6000 DP START SCHERM                                         SM 6000 VERKOPER TOETSEN
 
 SM 6000 SUBTOTAAL  SCHERM