AW 5600 FX

AW-5600FX is de laatste en meest vooruitstrevende versie van de bekende DIGI inpakker. De AW-5600FX is een unieke machine voor het verpakken van producten met of zonder schaaltje. Dit model kan, in tegendeel tot andere machines, zelfs moeilijke producten op fragiele schaaltjes behandelen. Nieuw in de 5600 serie is de grotere heat sealer en een grotere luchttoevoer. Het resultaat van deze verbeteringen zijn mooiere en stevigere verpakkingen.

· Zo goed als alle producten kunnen ingepakt worden.

· Compact toestel dat in zo goed als alle werkplaatsen past.

· Een duidelijke touch screen die de foutmarge verkleint.

· Tot 17 pakjes per minuut.

· Linerless labels: minder afval, meer flexibiliteit.

 

Eenvoudig in gebruik

Het vernieuwde Touch Screen zorgt ervoor dat de gebruiker sneller en zo goed als foutloos kan werken. Eenvoudige schermen die een operator alle informatie tonen die relevant is voor hem. Er is ook een preview versie die de gebruiker kan laten zien hoe een label eruit gaat zien.

Maak indruk op de klanten én bespaar

 

De AW-5600FX print af op linerless etiketten en heeft een 300 DPI printer. De verpakker heeft dus alles in huis om kwalitatieve labels met uw logo af te drukken. Door de linerless functionaliteit maakt het niet uit of u nu veel of weinig ingredienten op u label zet. Ze zijn altijd op maat!

Oplossing voor alle maten, soorten en vormen

De afkorting FX komt van flexibel. Eén van de grote voordelen van de DIGI AW-5600FX is dat hij een groot spectrum van verschillende verpakkingen kan verwerken. Het produkt hoeft zelfs niet meer op een schaaltje te liggen. Handig met bijvoorbeeld het verpakken van kazen en fruit.