SM 5300X

De gloednieuwe SM-5300 X combineert een prachtig design met uitzonderlijke prestaties en biedt een moderne weegoplossing die alle verwachtingen overtreft.


Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde prestaties en verbluffend design met de gloednieuwe SM-5300 X. Deze weegschaal tilt moderne weegoplossingen naar een hoger niveau, en overstijgt moeiteloos alle verwachtingen.

 

Ontwerp en Prestaties: 

De SM-5300 X combineert een oogstrelend design met buitengewone prestaties. Een nieuwe gebruikersinterface verwelkomt u, intuïtief en gebruiksvriendelijk, waarbij het scherm maximaal benut wordt en enkel de essentiële functietoetsen voor elke modus worden weergegeven. Het touchscreen display vervangt het fysieke toetsenbord, waardoor snelheid en eenvoud samensmelten tot een naadloze ervaring.

 

Functionaliteit:

Met de SM-5300 X geniet u van snelheid en eenvoud in één gecombineerd. Bewaar al uw PLU-artikelen als voorkeuze, dankzij gebruiksvriendelijke en functiegerichte gebruikersprofielen. Het vervangen van de rol is snel en eenvoudig, terwijl flexibel etiketontwerp u de vrijheid geeft om uw producten op hun best te presenteren. Bovendien biedt de linerless etiketfunctie met automatische snijfunctie een milieuvriendelijke en efficiënte oplossing voor uw labelingbehoeften.

 

Innovatie: 

De SM-5300 X belichaamt innovatie in elk aspect. Van zijn gestroomlijnde ontwerp tot zijn geavanceerde functionaliteiten, deze weegschaal is een symbool van vooruitgang en efficiëntie.

 

Ontdek de toekomst van wegen met de SM-5300 X.

 

 
 

Voorkeuze toetsen!